Foto og billeder

Fingerringe til kvinder

Kvinder elsker smykker. Det kommer vidst ikke som den store overraskelse for nogen. Fingerringe er særligt populære. Det er de mest af alt, fordi man kan have mange af dem og de forskellige ringe kan kombineres på kryds og tværs. Fingerringens store popularitet har gjort, at der er et kæmpe stort udvalg af dem. Man kan finde fingerringe på den traditionelle måde i smykkeforretninger, men man kan også gå på jagt i det store udvalg, der er på internettet. Der findes et utal af forskellige mærker, modeller og materialer til kvinder. Fingerringe i guld og sølv er traditionelt de mest populære. Ringe i guld og sølv er også de dyreste.

I Danmark er der rigtig mange forhandlere af smykker, herunder også fingerringe. De fleste kvinder har flere forskellige fingerringe. De er nemlig meget nemme at kombinere og man kan sagtens have flere på af gangen. Gennem de seneste år, er de såkaldte spinning ringe blevet meget populære blandt kvinder. Spinning ringe er mindre ringe til en overkommelig pris, som er lavet til at de kan kombineres. Der er et kæmpe stort udvalg af spinning ringe og der er derfor også mange mulige kombinationer.

Hvis man skal købe fingerringe som gave, så er spinning ringe helt sikkert værd at tage et kig på. En ring som de fleste kvinder kender, er Georg Jensens marguerit ring. Er man på jagt efter et flot smykke til konen eller kæresten, så er Georg Jensens marguerit ringe altid en sikker vinder. Ringen findes efterhånden i mange forskellige varianter, størrelser og priser, så der er en ring der passer til alle. Georg Jensens marguerit ringe har samtidigt en overkommelig pris, særligt set i forhold til den gode kvalitet og det flotte design man får i sådan en ring.

Prisen på fingerringe, afhænger ligesom med alle andre smykker af materialet de er lavet i. Hvis der er sten f.eks. diamanter på ringen, har det naturligvis også en hvis effekt på ringens værdi.